Tipy na dárek
Vykouzlete úsměv na tváři vašim nejmilejším
tipy na dárek

ABC DESIGN FUSAK LETNÍ FOX FASHION EDITION 2020

Lehký letní fusak se dokonale hodí pro cestování především na jaře a v létě, kdy se často a znatelně mění teplota nebo pro chladné letní dny. Lehké, větru a dešti odolné materiály poskytují příjemné teplo bez přehřívání a zajišťují tak vašemu dítěti pohodlné sezení.

Kategorie
Výrobce:ABC DESIGN
Dostupnost:Zboží je momentálně neprodejné.
FUSAK LETNÍ FOX FASHION EDITION 2020

Výhody nákupu v Babyla

  • náhradní kočárek v případě reklamace
  • servisní prohlídka kočárku
  • úschova kočárku do porodu

Letní fusak

Stylové. Luxusní. Exkluzivní. Nová definice krásy. Kombinace vysoce kvalitních materiálů, působivého zpracování a elegantních barev pro ohromující, moderní vzhled. Kolekce Diamond Edition vyčnívá díky své čisté eleganci a vysoce stylovému vzhledu s ohledem na každý detail.

Děti jsou velmi citlivé na změny teplot a i při mírném počasí jim může být chladno. Lehký letní fusak se dokonale hodí pro cestování především na jaře a v létě, kdy se často a znatelně mění teplota nebo pro chladné letní dny. Lehké, větru a dešti odolné materiály poskytují příjemné teplo bez přehřívání a zajišťují tak vašemu dítěti pohodlné sezení. Obvodový zip umožňuje jednoduché otevření či odepnutí horní látky a zároveň usnadňuje vkládání a vyndavání dítěte. Fusak lze navíc dále použít také jako podsedák do kočárku. Hlavová část se stává ochrannou stříškou s patentkami. Otvory na pásy umožňují jednoduché a bezpečné připevnění fusaku pomocí 5bodového systému pásů kočárku.

Potřebujete poradit?

Vaše dotazy zodpoví Nela Mertová.
724 183 662, , po-pá: 9:00-17:00.

Dárkové poukazy

Nejste si jistí typem dárku pro své blízké? Vyřešte to dárkovým poukazme Babyla. Poukazy v různých hodnotách s roční platností můžete objednat na e-shopu nebo vyzvednout u nás na prodejně.

Dárkové poukazy Babyla