Tipy na dárek
Vykouzlete úsměv na tváři vašim nejmilejším
tipy na dárek

ABC DESIGN FUSAK LETNÍ GRAVEL 2020

Lehký letní fusak se dokonale hodí pro cestování především na jaře a v létě, kdy se často a znatelně mění teplota nebo pro chladné letní dny. Lehké, větru a dešti odolné materiály poskytují příjemné teplo bez přehřívání a zajišťují tak vašemu dítěti pohodlné sezení.

Kategorie
Výrobce:ABC DESIGN
Dostupnost:Zboží je momentálně neprodejné.
FUSAK LETNÍ GRAVEL 2020

Výhody nákupu v Babyla

  • náhradní kočárek v případě reklamace
  • servisní prohlídka kočárku
  • úschova kočárku do porodu

Letní fusak

Děti jsou velmi citlivé na změny teplot a i při mírném počasí jim může být chladno. Lehký letní fusak se dokonale hodí pro cestování především na jaře a v létě, kdy se často a znatelně mění teplota nebo pro chladné letní dny. Lehké, větru a dešti odolné materiály poskytují příjemné teplo bez přehřívání a zajišťují tak vašemu dítěti pohodlné sezení. Obvodový zip umožňuje jednoduché otevření či odepnutí horní látky a zároveň usnadňuje vkládání a vyndavání dítěte. Fusak lze navíc dále použít také jako podsedák do kočárku. Hlavová část se stává ochrannou stříškou s patentkami. Otvory na pásy umožňují jednoduché a bezpečné připevnění fusaku pomocí 5bodového systému pásů kočárku

Potřebujete poradit?

Vaše dotazy zodpoví Nela Mertová.
724 183 662, , po-pá: 9:00-17:00.

Dárkové poukazy

Nejste si jistí typem dárku pro své blízké? Vyřešte to dárkovým poukazme Babyla. Poukazy v různých hodnotách s roční platností můžete objednat na e-shopu nebo vyzvednout u nás na prodejně.

Dárkové poukazy Babyla