Tipy na dárek
Vykouzlete úsměv na tváři vašim nejmilejším
tipy na dárek

ABC DESIGN Fusak Tulip Graphite Grey 2021

Měkce polstrovaný ABC Design fusak Tulip udrží vaše dítě v teple a zároveň nenarušuje ochrannou funkci bezpečnostních pásů. Přesto, že byl speciálně navržen pro použití v autosedačkách, lze jej používat také jako příjemnou vložku do korbičky vašeho kočárku.

Kategorie
Výrobce:ABC DESIGN
Dostupnost:na dotaz
EAN:4045875141690
999 Kč
825,62 Kč bez DPH
babyla instagram
Fusak Tulip Graphite Grey 2021
  • Fusak Tulip Graphite Grey 2021

Výhody nákupu v Babyla

  • náhradní kočárek v případě reklamace
  • servisní prohlídka kočárku
  • úschova kočárku do porodu

Fusak Tulip

Ačkoliv může teplota v zimě dosáhnout mrazivých hodnot, z bezpečnostních důvodů by děti ve vozidle měly cestovat bez zimních bund. Tlusté zimní oblečení totiž brání bezpečnostním pásům, aby přiléhaly těsně k tělu dítěte. Měkce polstrovaný ABC Design fusak Tulip udrží vaše dítě v teple a zároveň nenarušuje ochrannou funkci bezpečnostních pásů. Přesto, že byl speciálně navržen pro použití v autosedačkách, lze jej používat také jako příjemnou vložku do korbičky vašeho kočárku. Zabudované otvory na pásy vám umožňují bezpečně připoutat dítě a poté zapnout fusak pomocí středového zipu. Kapuci lze dvěma šňůrkami nastavit tak, aby poskytovala optimální ochranu citlivé hlavě dítěte před chladem a průvanem a oblast nohou fusaku je samostatně rozepínatelná. Díky ABC Design fusaku si děti mohou užít cestování ve vozidle i během chladných dní.

Potřebujete poradit?

Vaše dotazy zodpoví Nela Mertová.
724 183 662, , po-pá: 9:00-17:00.

Dárkové poukazy

Nejste si jistí typem dárku pro své blízké? Vyřešte to dárkovým poukazme Babyla. Poukazy v různých hodnotách s roční platností můžete objednat na e-shopu nebo vyzvednout u nás na prodejně.

Dárkové poukazy Babyla