Tipy na dárek
Vykouzlete úsměv na tváři vašim nejmilejším
tipy na dárek

TUTIS Aero 2V1 Marine 2020

Kočárek Tutis Aero nabízí díky dokonalému zpracování a použitým inovativním materiálům maximální pohodlí a bezpečí dítěti i rodičům.

Kategorie
Výrobce:TUTIS
Dostupnost:Zboží je momentálně neprodejné.
Aero 2V1 Marine 2020
  • Aero 2V1 Marine 2020
  • Aero 2V1 Marine 2020
  • Aero 2V1 Marine 2020
  • Aero 2V1 Marine 2020

Výhody nákupu v Babyla

  • náhradní kočárek v případě reklamace
  • servisní prohlídka kočárku
  • úschova kočárku do porodu

Tutis Kočárek Aero 2v1 Marine

Kočárek Tutis Aero nabízí díky dokonalému zpracování a použitým inovativním materiálům maximální pohodlí a bezpečí dítěti i rodičům.

Ultralehká a bezpečná korbička váží pouze 2,9 kg a je vyrobena ze speciálního materiálu ArcelTM, jehož tepelná odolnost je 111x vyšší než u běžných plastových korbiček a garantuje tepelný komfort dítěte v kočárku za jakéhokoli počasí. Vnitřní část korbičky s vyjímatelnou kokosovou matrací je potažena jemnou bavlněnou textilií

Pohodlný a mimořádně prostorný sedák s nastavitelnou extra velkou stříškou je dokonale zpracován do nejmenších detailů.

Stříška sedáku i korbičky je potažena vysoce kvalitním polyesterem, odolným větru, dešti a sněhu. Díky speciální antistatické povrchové úpravě je tento materiál odolný i proti znečištění. Síťované části korbičky umožňují dokonalé větrání korbičky za teplých slunečných dní.

Ultralehký hliníkový podvozek se velmi snadno skládá i se sedákem do kompaktního tvaru pro snadné převážení v kufru auta. Nožní brzda se systémem One ClickTM je zárukou rychlého a bezpečného zabrždění kočárku. Inteligentní systém odpružení se přizpůsobí měnící se hmotnosti dítěte a je zárukou hladké a efektivní jízdy kočárku v jakémkoli terénu.

Praktická přebalovací taška s uchycením na rukojeť kočárku vám umožní přehledné uložení všeho potřebného na procházky s dítětem.

Součástí kočárku je podvozek, sedák, korbička, stříška a nánožník pro korbičku a sedák, 5-bodové bezpečnostní pásy, přebalovací taška, nákupní košík, držák nápojů a pláštěnka.

Rozměry / hmotnost:

Korbička vnitřní rozměry: 85 x 38 cm / 2,9 kg
Sedák vnitřní rozměry: 92 x 62 x 39 cm / 5,3 kg
Složený podvozek: 75,6 x 61 x 32 cm / 8,3 kg
Kočárek s korbičkou: 107,5 x 127 x 61 cm / 12 kg
Kočárek se sedákem: 107,5 x 116,6 x 61 cm / 13,6 kg 

Potřebujete poradit?

Vaše dotazy zodpoví Nela Mertová.
724 183 662, , po-pá: 9:00-17:00.

Dárkové poukazy

Nejste si jistí typem dárku pro své blízké? Vyřešte to dárkovým poukazme Babyla. Poukazy v různých hodnotách s roční platností můžete objednat na e-shopu nebo vyzvednout u nás na prodejně.

Dárkové poukazy Babyla