Tipy na dárek
Vykouzlete úsměv na tváři vašim nejmilejším
tipy na dárek

BRITAX RÖMER Kidfix SL SICT Black - Storm Grey

Bezpečí ze všech stran 3.5 let - 12 let | 15 - 36 kg 15 - 36 kg

Kategorie
Výrobce:BRITAX RÖMER
Dostupnost:Zboží je momentálně neprodejné.
Kidfix SL SICT Black - Storm Grey
  • Kidfix SL SICT Black - Storm Grey
  • Kidfix SL SICT Black - Storm Grey
  • Kidfix SL SICT Black - Storm Grey

Výhody nákupu v Babyla

  • náhradní kočárek v případě reklamace
  • servisní prohlídka kočárku
  • úschova kočárku do porodu
Video Kidfix SL SICT Black - Storm Grey
Video Kidfix SL SICT Black - Storm Grey

Věřte, že z moderní autosedačky KIDFIX SL SICT bude mít radost celá rodina! Dítěti zajistí pohodlí a vysokou ochranu proti bočnímu nárazu, a to díky vysokému opěradlu a hluboce polstrovaným a měkkým bočnicím. Vám ulehčí život svým důmyslným systémem instalace a ostatním spolucestujícím ve voze poskytne více prostoru.

Propracovaný systém ochrany proti bočnímu nárazu
Autosedačka má nejen nastavitelnou ergonomickou opěrku hlavy, ale díky technologii SICT a hluboce polstrovaným, měkkým bočnicím vyniká výjimečnou úrovní ochrany dítěte od hlavy až ke kyčlím, a to i v případě bočního nárazu. Vy se tak můžete spolehnout a být v klidu a v pohodě.

Snadná instalace a nekonečné pohodlí pro vaše rostoucí dítě
Autosedačka se do auta instaluje jednoduše pomocí jeho kotevních bodů ISOFIX a zůstává dokonale upevněna na místě i poté, co dítě z auta vyjmete. Díky měkkým západkám ISOFIT pro individuální připojení je jejich nalezení a připojení kotevních bodů mnohem snazší.

Když změníte výšku hlavové opěrky, vodítka bezpečnostního pásu se automaticky přizpůsobí a garantují umístění bezpečnostního pásu vždy ve správné poloze – vhodné pro vaše dítě. Jak dítě roste a jeho ramena se stávají širší, opěradlo ve tvaru V se tomu přizpůsobí a zajistí pohodlí po celou dobu používání.

Sedačka KIDFIX SL SICT se snadno udržuje v čistotě, aby vypadala stále jako nová. Její polstrovaný a lehce omyvatelný potah se v případě potřeby může jednoduše sejmout a vyprat.

Rozměry (V x Š x H)
67–85 x 51 x 38 cm

Váha výrobku
6.7 kg

Potřebujete poradit?

Vaše dotazy zodpoví Nela Mertová.
724 183 662, , po-pá: 9:00-17:00.

Dárkové poukazy

Nejste si jistí typem dárku pro své blízké? Vyřešte to dárkovým poukazme Babyla. Poukazy v různých hodnotách s roční platností můžete objednat na e-shopu nebo vyzvednout u nás na prodejně.

Dárkové poukazy Babyla