Tipy na dárek
Vykouzlete úsměv na tváři vašim nejmilejším
tipy na dárek

BRITAX RÖMER King II Black Storm Grey

Pohodlí a bezpečí pro vašeho malého cestovatele

Kategorie
Výrobce:BRITAX RÖMER
Dostupnost:Zboží je momentálně neprodejné.
King II Black Storm Grey
  • King II Black Storm Grey
  • King II Black Storm Grey
  • King II Black Storm Grey
  • King II Black Storm Grey

Výhody nákupu v Babyla

  • náhradní kočárek v případě reklamace
  • servisní prohlídka kočárku
  • úschova kočárku do porodu
Video King II Black Storm Grey

Jednoduchá instalace do většiny automobilů. Pro děti od 9 měsíců do 4 let | (9 - 18 kg). Autosedačka KING II byla testována společností ADAC (ADAC Online 06/2016) a získala hodnocení „DOBRÝ“ a známku 2,3

Pohodlí a bezpečí pro vašeho malého cestovatele

Autosedačka KING II se jednoduše instaluje a je nejen pohodlná a bezpečná, ale disponuje i integrovanou boční a přední ochranou pro ještě bezpečnější jízdu. Byla testovaná společností ADAC (ADAC Online 06/2016), kde získala hodnocení „DOBRÝ“ a známku 2,3. Navíc, s využitím několika naklápěcích poloh zajišťuje spícímu dítku v průběhu cestování dostatek nerušeného pohodlí.

Dokonalá přizpůsobivost a instalace

Patentovaný systém upínání bezpečnostních pásů umožní bezpečnou a bezproblémovou instalaci autosedačky v každém autě s 3bodovými bezpečnostními pásy. Prakticky to znamená, že naklápěcí sedačka dovolí dobrou viditelnost a jednodušší přístup pro upravování bezpečnostního pásu. Se správným upevněním autosedačky vám pomohou i vodítka bezpečnostních pásů. Jakmile je bezpečnostní pás nastaven a zacvaknut, sedačka ho automaticky napne a zaručí tak její bezpečné upevnění.

Instalace s použitím 3bodového bezpečnostního pásu je užitečná věc, zvláště pokud autosedačku přesouváte do různých aut, které nemusí mít kotevní body ISOFIX. Než si autosedačku koupíte, nahlédněte do návodu k obsluze vozidla, vyhledejte vhodné polohy vsedě a požádejte místního prodejce o zkušební instalaci ve vašem autě (vyžádejte si zaměstnance proškoleného společností Britax Römer).

Rozměry (V x Š x H)
67 x 45 x 54 cm

Hmotnost
10.3 kg

Potřebujete poradit?

Vaše dotazy zodpoví Nela Mertová.
724 183 662, , po-pá: 9:00-17:00.

Dárkové poukazy

Nejste si jistí typem dárku pro své blízké? Vyřešte to dárkovým poukazme Babyla. Poukazy v různých hodnotách s roční platností můžete objednat na e-shopu nebo vyzvednout u nás na prodejně.

Dárkové poukazy Babyla