Tipy na dárek
Vykouzlete úsměv na tváři vašim nejmilejším
tipy na dárek

CYBEX Mios Seat Pack Spring Blossom Light 2022

Mios Spring Blossom Seat Pack přináší kouzlo venkova do velkoměsta. Vyšívané květiny zdobí sluneční stříšku a síťovanou opěrku zad a vytváří tak dojem, jakoby okvětní lístky rozkvétaly do městské džungle. Přizpůsobte si kočárek Mios dle vašeho vkusu. Kombinací podvozku s jedním z širokého výběru potahů Mios Seat Pack vytvoříte kočárek přesně podle vašich představ.

Kategorie
Výrobce:CYBEX
Dostupnost:více než týden
10 090 Kč
8 338,84 Kč bez DPH
babyla instagram
Mios Seat Pack Spring Blossom Light 2022
  • Mios Seat Pack Spring Blossom Light 2022
  • Mios Seat Pack Spring Blossom Light 2022
  • Mios Seat Pack Spring Blossom Light 2022

Výhody nákupu v Babyla

  • náhradní kočárek v případě reklamace
  • servisní prohlídka kočárku
  • úschova kočárku do porodu

Upozornění

Obsah balení - Mios Seat Pack (vč. stříšky, polstrování pásů, vnitřní vložky a potahu opěrky nohou).

Kolekce Spring Blossom

Půvab ženy často spočívá v její síle. Někdy je skrytá, jindy zase na odiv všem okolo. Žena může být romantická, citlivá a ženská, ale hlubokou uvnitř má instinkt pečovat, ochraňovat a inspirovat všechny v jejím okolí. A nakonec má také sílu přivést na svět nový život. Okouzlující, svůdný a luxusní design - silná prohlášení, za kterými se zaručeně každý otočí. Pohlédněte na elegantní detaily a dotkněte se sofistikovaných doplňků - ve všech směrech vrcholné zpracování. Krása nevyzařuje jen zvenku, ale také z luxusního vnitřku. Uhlazenost a sofistikovanost s moderní elegancí, právě tady se setkává prvotřídní styl s praktickým designem. Na míru vyrobené kovové doplňky, luxusní detaily a ozdoby v podobě drahokamů dodávají kolekci nezpochybnitelný půvab. Každý produkt v této kolekci je nadčasový a je radost jej mít. Překrásné květy v úchvatných 3D nášivkách přímo svádějí k dotekům a k prozkoumání jejich výjimečných detailů. Vyberte si mezi Spring Blossom Dark a Spring Blossom Light. Je to láska na první pohled.

Mios Seat Pack

Mios Spring Blossom Seat Pack přináší kouzlo venkova do velkoměsta. Vyšívané květiny zdobí sluneční stříšku a síťovanou opěrku zad a vytváří tak dojem, jakoby okvětní lístky rozkvétaly do městské džungle. Přizpůsobte si kočárek Mios dle vašeho vkusu. Kombinací podvozku s jedním z širokého výběru potahů Mios Seat Pack vytvoříte kočárek přesně podle vašich představ.

Roztahovací XXL sluneční stříška

S okénkem a UPF50+ ochranou před sluncem.

Síťovaná opěrka zad

Pro ideální cirkulaci vzduchu během horkých dní.

Pohodlná vnitřní vložka

Pohodlí za teplých i chladných dní.

Polstrované pásy

Pro dodatečné pohodlí.

Vlastnosti

  • široký výběr barev dle kolekce
  • roztahovací XXL sluneční stříška
  • síťovaná opěrka zad
  • pohodlná vnitřní vložka
  • polstrované pásy
  • barva: krémová s motivem květin

Potřebujete poradit?

Vaše dotazy zodpoví Nela Mertová.
724 183 662, , po-pá: 9:00-17:00.

Dárkové poukazy

Nejste si jistí typem dárku pro své blízké? Vyřešte to dárkovým poukazme Babyla. Poukazy v různých hodnotách s roční platností můžete objednat na e-shopu nebo vyzvednout u nás na prodejně.

Dárkové poukazy Babyla