Tipy na dárek
Vykouzlete úsměv na tváři vašim nejmilejším
tipy na dárek

KINDERKRAFT Nosič dětí Nino Mint

NINO - ergonomické nosítko Dětské nosítko NINO má inovativní design s možností přizpůsobit délku zádového panelu dítěti, což zajišťuje jeho bezpečnou polohu při nošení. Materiály, ze kterých je nosítko vyrobeno, jsou přírodní, díky tomu je zajištěna příslušná ventilace. Nosítko NINO je výrobek pro rodiče, kteří ví, že pro správný vývoj dítěte je důležitá blízkost poskytující pocit bezpečí. Nosítko má pozitivní doporučení od International Hip Dysplasia Institute (IHDI), který doporučuje nosit děti tak dlouho, jak dlouho je možné zachovat pozici se široce rozevřenými nohami.

Kategorie
Výrobce:KINDERKRAFT
Dostupnost:Zboží je momentálně neprodejné.
Nosič dětí Nino Mint
  • Nosič dětí Nino Mint
  • Nosič dětí Nino Mint
  • Nosič dětí Nino Mint
  • Nosič dětí Nino Mint

Výhody nákupu v Babyla

  • náhradní kočárek v případě reklamace
  • servisní prohlídka kočárku
  • úschova kočárku do porodu

NINO - ergonomické nosítko

Dětské nosítko NINO má inovativní design s možností přizpůsobit délku zádového panelu dítěti, což zajišťuje jeho bezpečnou polohu při nošení. Materiály, ze kterých je nosítko vyrobeno, jsou přírodní, díky tomu je zajištěna příslušná ventilace. Nosítko NINO je výrobek pro rodiče, kteří ví, že pro správný vývoj dítěte je důležitá blízkost poskytující pocit bezpečí. Nosítko má pozitivní doporučení od International Hip Dysplasia Institute (IHDI), který doporučuje nosit děti tak dlouho, jak dlouho je možné zachovat pozici se široce rozevřenými nohami.

Vlastnosti:
- Ergonomické nosítko pro děti ve věku od 3 měsíců do 20 kg
- Dvě pozice nošení dítěte: na břiše a na zádech
- Inovativní panel s možností plynulé regulace
- Široké, měkké a nastavitelné pásy: břišní a ramenní
- Systém gumiček, díky kterým nebudou koncovky pásů viset
- Měkké podložky pod přezkami
- Kapsička umístěná v břišním páse
- Originální design
- Vyrobeno z měkkých a přírodních materiálů
- Snadné a intuitivní použití


BEZPEČNOST DÍTĚTE
- ERGONOMICKÁ KONSTRUKCE – Nosítko má široké sedátko, které podpírá zadeček a stehna a měkká, nezpevněná záda. Tato vhodná konstrukce nosítka zajistí to nejpřirozenější uložení nožek a zádíček dítěte, díky čemu děťátko zaujme tu správnou polohu.
- INOVATIVNÍ PANEL - výšku panelu nosítka lze libovolně nastavovat, plynule regulovat tak, aby aby zaručovala ergonomický přiléhající tvar , který se přizpůsobuje rostoucímu dítěti a zároveň podporuje bezpečný vývoj dítěte.
- PŘIDRŽOVÁNÍ HLAVIČKY - Speciálně profilovaný materiál chrání hlavičku dítěte a zajišťuje ji to správné přidržení, aby se nakláněla.
- IHDI – nosítko NINO bylo testováno institutem International Hip Dysplasia Institute a získalo pozitivní hodnocení jako výrobek, který podporuje zdravé držení těla dítěte. V nosítku NINO dítě zaujme fyziologickou pozici „žabičky“, kdy jsou jak kolena, tak i boky dítěte ohnuté do tvaru písmene M - zadeček se nachází o něco málo níže než kolena a nožky jsou rozevřené široko do boku.

PŘIROZENOST
- BLÍZKOST- možnost nošení dítěte vždy u sebe rozvíjí vztah mezi rodičem a dítětem již od prvních měsíců. NINO zajistí děťátku bezpečnost, klid a pohodlí a zároveň umožní zachovat anatomicky správnou polohu.
- VOLNÝ POHYB -toto nosítko je také perfektním řešením pro rodiče, kteří se nemusí přestat věnovat svým činnostem a zároveň při nich mají dítě u sebe. Pohodlné použití a jistota o bezpečném uložení dítěte umožňují mít volné ruce.
- MATERIÁLY- NINO jsou vyrobeny ze 100 % přírodních surovin, což má řadu výhod. Bavlna zajišťuje příslušnou ventilaci, nevytahuje se a nevyvolává alergii. Nosítko bude ideálním společníkem i při dlouhých výletech.

PRAKTICKÁ ŘEŠENÍ
- ŠIROKÉ A MĚKKÉ PÁSY - Široký a měkký břišní pás (10 cm) odlehčuje záda rodiče, díky čemu je nošení dítěte pohodlnější. Ramenní pásy podporují rovnoměrné rozložení váhy dítěte a jejich měkká výplň zaručuje optimální přítlak na boky a ramena.
- JEDNODUCHÉ PŘIZPŮSOBENÍ - možnost nastavení ramenních popruhů, vzdálenost mezi nimi a šířka bederního pásu umožňuje přizpůsobení nosítka potřebám děcka i osoby, která ho nosí. . Možnost přesouvání přezky spojující ramenní popruhy nahoru nebo dolů
usnadňuje rodiči samostatné zapínání a rozepínání dětského nosítka.
- FUNKČNÍ SYSTÉM GUMIČEK - v nosítku jsme použili systém gumiček, který umožňuje zkrátit nastavitelné popruhy a zároveň tyto gumičky slouží i k zajištění odstávajících konců popruhů. Díky tomuto řešení jsme dosáhli mimořádného a ještě většího komfortu používání.
- OCHRANA POD PŘEZKAMI - Podložky pod přezkami vyrobené z měkkého materiálu skvěle snižují tlak a brání otírání, čímž zvyšují pohodlí nošení.
- KOMPAKTNOST - Malý rozměr po složení a hmotnost sotva 0,39 kg umožňuje, že nosítko můžete mít vždy u sebe. Nosítko si můžete vzít všude.
- KAPSIČKA NA DROBNOSTI - Malá kapsička umístěná v břišním páse umožňuje umístění drobností, které potřebujete mít vždy po ruce.

ROZMĚRY:
- Tkanina přidržující dítě:
- Šířka: spodní část 33 cm, horní část 38 cm
- Výška: 42 cm
- Šířka břišního pásu zepředu: 10 cm
- Délka břišního pásu, látková část: 67 cm, plus maximálně nastavený pás délky 70 cm
- Ramenní pás, látková část: 53 cm, plus maximálně nastavený pás 55 cm
- Maximálně nastavený příčný pás: 46 cm
- Kapsička z přední části břišního pásu: 20 x 9 cm

SPECIFIKACE
- Značka: Kinderkraft
- Model: NINO
- Materiál: 20% bavlna, 80% polyester
- Hmotnost dítěte: do 20 kg
- Hmotnost výrobku: 0,39 kg
- Rozměry obalu: 23 x 23 x 8 (cm)

Normy: "Splňuje Evropské bezpečnostní standardy v souladu s CEN TR 16512:2015

Potřebujete poradit?

Vaše dotazy zodpoví Nela Mertová.
724 183 662, , po-pá: 9:00-17:00.

Dárkové poukazy

Nejste si jistí typem dárku pro své blízké? Vyřešte to dárkovým poukazme Babyla. Poukazy v různých hodnotách s roční platností můžete objednat na e-shopu nebo vyzvednout u nás na prodejně.

Dárkové poukazy Babyla